• 3 dl, ca 1 msk vetemjöl
  • 150 g margarin
  • 1,5 dl, 3 msk vatten
  • 500 g blandfärs
  • ca 0,5 dl tacokrydda
  • ca 0,5 dl tomatpuré
  • 2 ägg
  • ca 1,5 dl riven ost

  • Blanda 3 dl vetemjöl och med margarinet. Tillsätt 0,5 dl vatten och blanda ihop massan till en deg. Låt degen vila i kylen cirka 20 minuter. Stek blandfärsen. Häll i tacokryddan, resten av vattnet, tomatpurén och ca 1 msk vetemjöl och rör om. Sätt på ugnen 225°C. Tryck ut pajdegen i en pajform till en paj. Nagga degen med en gaffel. Grädda i mitten av ugnen cirka 10 minuter. Knäck äggen i en egen skål. Vispa äggen och blanda ner ca 1 dl ost. Blanda ner ägg och ostsmeten i köttfärsen. Häll köttfärsen i grädde pajskalet, häll på ca 0,5 dl riven ost. Grädda 25 minuter i mitten av ugnen.