3 dl, ca 1 msk vetemjöl
150 g margarin
1,5 dl, 3 msk vatten
500 g blandfärs
ca 0,5 dl tacokrydda
ca 0,5 dl tomatpuré
2 ägg
ca 1,5 dl riven ost
Blanda 3 dl vetemjöl och med margarinet. Tillsätt 0,5 dl vatten och blanda ihop massan till en deg. Låt degen vila i kylen cirka 20 minuter. Stek blandfärsen. Häll i tacokryddan, resten av vattnet, tomatpurén och ca 1 msk vetemjöl och rör om. Sätt på ugnen 225°C. Tryck ut pajdegen i en pajform till en paj. Nagga degen med en gaffel. Grädda i mitten av ugnen cirka 10 minuter. Knäck äggen i en egen skål. Vispa äggen och blanda ner ca 1 dl ost. Blanda ner ägg och ostsmeten i köttfärsen. Häll köttfärsen i grädde pajskalet, häll på ca 0,5 dl riven ost. Grädda 25 minuter i mitten av ugnen.