Ingredienser:
  • Flytande margarin
  • Ströbröd
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3 dl strösocker
  • 3-4 msk kakao
  • 150 g margarin/smör
  • 1,5 dl Skånemejerier Chokladmjölk
  • 2 st ägg

  • Recept:
    Smörj med flytande margarin en sockerkaksform och brö den med ströbröd. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker, strösocker och kakao. Smält margarinet/smöret. Häll i Skånemejerier Chokladmjölk i det smälta smöret och rör om. Häll i mjölkblandningen tillsammans med de torra ingredienserna. Till sätt äggen. Rör om. Häll i smeten i formen. Grädda längst nere i ugnen i 40-45 minuter.