Välkommen till Alexander Williamsons hemsida

Den här hemsidan handlar om Alexander Williamson som föddes 21 augusti 1989. Första webbplatsen lanserades under 2002. Här på hemsidan kan du ladda ner program jag gjort, se konstverk jag gjort och mycket mera.

2 thoughts on “Välkommen till Alexander Williamsons hemsida

 1. Martin Eriksson

  Hej Alexander! Jag tänkte bara fråga om du möjligtvis har spelat in Bingolotto nån gång under 90-talet då de fick problem med grafiken som visade siffrorna i TV. De använde Amiga för detta. Av nån anledning så lyckades de få den att krasha under programmets gång och i väntan på att få igång den igen ska Loket ha sagt till tittarna. ”Alldeles strax kommer Amigan igång!”. Han ska även ha fått publiken att sjunga med i detta. Jag skulle väldigt gärna vilja se detta. Jag missade det tyvärr själv. Jag brukar sällan följa Bingolotto. Tacksam för svar! :) /Martin

   
  Reply
  1. AleWi

   Jag har hört talas om det avsnittet, har inte det avsnitt men försöker få tag i alla avsnitt. Så kanske någon dag.

    
   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.